Εταιρεία με παρελθόν και μέλλον

Επάρκεια, Ποιότητα, Καινοτομία

Η εταιρεία «ΠΑΠΑΚΟΣ Α.Ε» ιδρύθηκε το 1978 από τον Παπάκο Φώτιο ως «Σ. & Φ. ΠΑΠΑΚΟΣ Ε.Π.Ε» και η οποία δραστηριοποιούταν κυρίως στην εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων σιδηροσωλήνα.

Από το 1999 τα ηνία της εταιρείας ανέλαβαν τα αδέλφια Παπάκος Στέλιος και Ιωάννης που μέχρι σήμερα διοικούν την εταιρεία και έκτοτε η δραστηριότητα της έχει επεκταθεί περιλαμβάνοντας μια υπερπλήρη γκάμα πάσης φύσεως υδραυλικών ειδών, ειδών θέρμανσης και συναφών ειδών.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 79 και Χαρτεργατών στον Βοτανικό σε εξαιρετικά κομβικό σημείο τόσο για την προσέγγιση και παραλαβή των εμπορευμάτων από τους πελάτες όσο και πλησίον των περισσότερων μεταφορικών εταιρειών.

Η ευρεία γκάμα της εταιρείας σε συνδυασμό με την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας έχει καταστήσει την «ΠΑΠΑΚΟΣ Α.Ε» ως μια από τις πλέον ανταγωνιστικές και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις του εγχώριου κλάδου.

Επιπροσθέτως, η συνεχόμενη αναζήτηση νέων, ποιοτικών και τεχνολογικά άρτιων προιόντων τόσο από την Ευρωπαική Ένωση (Ε.Ε) όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο καθιστά τη γκάμα προιόντων της «ΠΑΠΑΚΟΣ Α.Ε» πλήρως εναρμονισμένη με όλες τις

σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, καινοτομίες και ανάγκες στον ευρύτερο κλάδο των υδραυλικών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων ύδρευσης, άρδευσης και θέρμανσης.

Η επιμονή στην διαρκή αυτοβελτίωση, η φιλική, ταχύτατη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση και τέλος ο ασυναγώνιστος συνδυασμός βέλτιστης ποιότητας και οικονομικών τιμών καθιστούν την «ΠΑΠΑΚΟΣ Α.Ε» μια σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί.

Οι υπηρεσίες μας

Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Άμεσες Πωλήσεις

Πώληση στην έδρα της εταιρείας καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) 08:00-16:00

Άμεση αποστολή

Ταχύτατη και άμεση αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα

Γρήγορα και εκτός Ελλάδας

Ταχύτατη και άμεση αποστολή παραγγελιών σε προορισμούς εξωτερικού

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, την εγκατάσταση και αποδοτικότητά τους

Δίκτυο πωλητών

Δίκτυο πολύπειρων πωλητών για την κατ’ ιδίαν εξυπηρέτηση των πελατών, δειγματισμό προϊόντων και παράδοση παραγγελιών

Εγγύηση προϊόντων

Άμεση αντικατάσταση προϊόντων (στις περιπτώσεις όπου καλύπτονται από αντίστοιχες εγγυήσεις)
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…