Το θέμα της συντήρησης για την οικονομική αποδοτικότητα

► Η προγραμματισμένη συντήρηση του μηχανολογικού και εργαλειακού εξοπλισμού είναι μια απαραίτητη κίνηση, ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία των συστημάτων και να μεγιστοποιηθεί η απόδοσή τους.

Clean Environment

► Η πιο κατάλληλη περίοδος για τη συντήρηση του εξοπλισμού είναι συνήθως είτε πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) είτε μετά το τέλος της (Απρίλιος – Μάιος). Ειδικότερα στη δεύτερη περίπτωση, εξασφαλίζεται ότι δε θα «καθίσουν» κατάλοιπα του καυσίμων στα εσωτερικά τοιχώματα των μηχανισμών, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες διάβρωσής τους.

► Με τις σωστές κινήσεις για τη συντήρηση του μηχανολογικού και εργαλειακού εξοπλισμού επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων μέσω της απομείωσης της ενεργοβόρρου λειτουργίας, διατήρηση του βαθμού απόδοσης και οικονομικής αποτελεσματικότητας, αξιοποιώντας πλήρως τη δύναμη των καυσίμων, ενώ φροντίζουμε το περιβάλλον, μειώνοντας την άσκοπη και υπερβολική εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…